softdag

hotellet igår var askalaskul. inte lika kul idag dock. skapligt bakis. usch.

Ligger i malenas säng och latar mig. fast hon är inte hemma. Alfons är hemma i alla fall så helt själv är jag inte.

nu ska jag gå och leta på nått att äta. tror inte jag hittar så mkt. hahahah

PRINSESSBEBIS <3 fortfarande only for you Victoria!

NU HAR VICTORIA FÅTT EN PRINSESSBEBIS! Fy tusan vad roligt! Det var nästan så jag höll på att börja gråta när jag läste. Tar för givet att det är världens finaste bebis, och jag lovar att jag ska lära den aaaaallt jag kan! <3

Åh, jag är så glad! Det enda som är dumt är att de inte är min bebis, jag vill ju också ha bebis! Men jag får säkert låna victorias bebis ibland.


Tjoho nu ska jag skutta vidare och vara överlycklig för Victorias och Markus skull!


Grattis BÄSTA Victoria <3

Only for you Victoria ;)

Nog ska jag hålla dig uppdaterad!

Idag var jag uppe med tuppen! Körde mamma till jobbet och hämtade sedan Angelica, hon är superduktig på att fota så hon fotade Chappo idag, tror det blir kanonbra!

Sen när jag kom hem skulle jag ta mig an jobbet som Kattvakt åt lille Kurre, men när jag kommer dit blir jag nersprungen av en hunden kim, chockad blev jag, trodde han skulle följa med till härjedalen. Funderar lite på vad jag ska göra med honom, han kan ju inte sitta där helt ensam. Nån kanske kommer och hämtar honom snart?
Kurre såg jag iaf inte röken av, han är livrädd för mig så jag lär inte få se nånting av honom heller. Fick i alla fall en chokladask som tack för hjälpen :) Gulliga grannar gillar jag!


Nu ska jag gå och titta om lilla kim behöver kissa. Troligtvis behöver han det. Sen ska jag åka till tandläkaren!


Hejhopp på er!

äntligen en liten gnutta snö!

Jag längtar efter min prins. Bigtime! Snart får jag åka dit i alla fall, hjärta på det!

I morse när jag tittade ut så såg jag att det var snö! Då blev mitt liv genast mycket lättare!
Funderar rent av på om jag ändå skulle ta ut Chappobappo en sväng, bara för att de är mysigt att skritta i snön! Får se om jag får med mig Ida på det! :)

sista veckan sen ledig :) gillar´t.

jag börjar bli gammal.

Alla säger ju att när tiden går fort börjar man bli gammal, i såfall är jag snart jättegammal. För jävlar vad helgerna går fort nuförtiden. Jag känner att jag inte hinner med riktigt! Mitt dygn skulle behöva 4-5 timmar till!

Nu glömde jag bort  vad jag tänkte skriva.

Slut som människa.

Börjar tro att jag aldrig kommer bli pigg igen. GALET trött nu ett tag. Tycker att jag knappt hinner somna innan det är dags att gå upp igen. Samtidigt känns de som att dagarna går utan att jag fyller dom med något vettigt. Stressar runt som en tok mest just nu.

Idag flyttade Tyfon i alla fall in i Chappos hage, Chappo var lite skeptisk först, vågade inte riktigt gå fram, men nu så är Tyfon Chappos nya idol!! Så de käns kanonbra. Dessutom körde jag släp med häst i idag, jag tyckte själv att jag klarade det ganska bra :)

Nu har jag tittat på travet, Örjan Kihlström är ju verkligen kung. (han har förestemn kört Chappo två gånger, i Chappos gröna ungdom)



Nu bär det av mot stallet igen!

nuså.

Nu ger jag upp.



Tur att jag har min Chappogris. Han är för härlig.

fredag.

Kul att allt känns överjävligt just nu. Undrar ibland vad jag tänker med. Sabbar ju bara för mig själv. Fan.



Det snöade när jag åkte hem från skolan idag, nu snöar det inte. ajsingbajsing. Jag vill ha snö.

Jag ska åka till på min favoritkille (Chappo), mellan honom och mig kan jag inte sabba nått, för han har inte riktigt nån åsikt. Han tycker om mig vad jag än gör. Hur jag än gör så gillar han mig. Finns de inga sånna människokillar?!

"Det är över nu, men jag kommer ihåg alla stunder med dig, dom är över nu"
Gyllene Tider
Tar mig tillbaka till sommaren 2009.

Nä, nu väntar min Guldgosse på mig.


Ryckdags!

Nuså måste jag rycka upp mig! Dethär går minsann inte alls för sig! Skärpning på mig

Nu! Alldeles precis för två sekunder sedan, så blev jag ganska upprörd! Till och med arg! Jag var upprörd redan när jag satte mig vid datorn, tyckte att Bonde Söker Fru innehöll lite väl mycket gulligull där på slutet, sånt blir jag upprörd över, när det går över gränsen. Sen blev det inte ett dugg bättre, för att inte säga rent ut asförbannad.

Att vissa folk ens får kalla sig vuxna?! Jag begriper inte! Nog för att jag kanske inte är jordens seriösaste människa jämt men dethär tar fan priset! Skryta och hålla på.
Inte ofta jag blir sååhär arg men nu har jag fått det ur mig i alla fall. Inga namn nämda.

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen. Och sen se om jag kan sova. Trolgtvis inte, kommer ligga och vara arg hela natten!

bajs på dig

Tji fick jag

trodde jag hade krånglat klart med sociologin, men där fick jag. för nu fungerar inte skolans skrivare. WAAAAAHG!


inget krut i mina ben idag i alla fall...

fytusan vilken träningsvärk jag har. Det kan aldrig vara nyttigt!

Nu ska jag försöka snabblogga lite, inbillar mig att jag ska plugga hela kvällen (med Chappobappo avbrott förståss) Ska försöka få klart mitt jäääävla sociologiarbete, förstår inte riktigt vad det ämnet är bra för? Men men, är på 1963 nu, så har bara 7 år kvar. Och det ska vara klart till i morgon. Jag lyckas då alltid försätta mig i tokiga situationer.

Sitter och funderar på om jag skulle våga mig ut på en ridtur i mörkret, tänkte rota fram pannlampan, om det inte regnar förståss. Allt för att slippa plugga verkligen. Men vill ändå ha klart arbetet, jag är inte Halinas favorit diretk, onödigt att göra det ännu värre ;)

Nu är måndagsjävel snart slut iaf, det gillar vi, bigtime! För i morgon är det tisdag, och de är bättre (om jag lyckas få klart arbetet vill säga) för jag har bil, sen ska jag till tandläkaren och laga mina hål, det gillar jag egentligen inte, men det ska bli skönt att slippa ha så ont. Sist jag lagade tand, var dagen innan V75 på örebro, då sa tandläkaren till mig att jag inte skulle äta nått förens bedövningen hade släppt, men jag var så hungrig, så jag åt ändå! Tuggade sönder hela underläppen, det såg ut som att jag hade blivit slagen. Sen när jag traskade omkring på travet så tittade folk på mig och undrade nog vem som gett mig en käftsmäll. Detta ska i alla fall inte upprepas.

Nej, nu ska jag fortsätta skriva om Åsa-Nisses perimär 1963.

Idag var det dynamit i dom gammla benen.

Kvalitet i stallet, som fan. Älskar´t!!

Chappo gick SÅ JÄVLA BRA IDAG! Helt jävla otroligt! Börjar förstå att han heter Speed. Har kommit fram till att det är när han är ovärmd som han blir sådär tittig och lat, sen när han blir varm då jävlar koncenterar han sig på att springa! Ville inte låta honom gå fullt eftersom jag inte riktigt litar på underlaget (så jäkla lerigt och tungt, sen är ju inte banan rak heller så han skulle väl dra omkull i kurvorna), om han sen kunde sluta med domdär katapult bocksprången så skulle mitt liv vara fulländat!

Nu väntar jag på mat, har hört rykten om att det blir fiskgratäng!

Trött

Idag känns de som allt har gått i ett. Helt slut är jag och inte fick jag sova ut heller för mamma drog upp mig halv nio för att jag skulle stjussa henne till stan. Sen åkte jag nästan direkt till stallet, Malin kom med Ida och Tyfon, det var trevligt :) Jag och Ida red en sväng. Chappo vart helt till sig, tror han blev lite kär i Tyfon. Han bockade och grejade, så nu skulle jag behöva uppfinna en slaggjord till sadeln. Tror inte det kommer gå dock.

Sen vidare in till linde och hämta mamma hos mormor och morfar, då fick jag massa kakor och varm choklad av mormor :) Mysigt värre. Sen ringde Malin och ville jag skulle bli med henne o hämta något, så jag fick öva på att köra med transport, jag är väldigt nöjd med min insats :) Jag backade iofs inte, men man ska skynda långsamt! Sen åkte jag till Chappobappo igen, glömde sätta på han skavskyddet. så då gjorde jag det och nu sitter jag här. Funderar på om jag skulle sova en stund?!

tjenamors

Jag ska börja skruva brodd på heltid.

Pernilla ringde mig idag, och ville jag skulle hjälpa henne och skruva broddar, jag var ganska säker på att ryktet gått på byn, att är det någon som är sämst på att skruva broddar, så är det jag. Men Pernilla hade nog inte hört det ryktet, eftersom hon ringde. Så jag begav mig uppåt överbacken. Och jag måste påstå att jag är proffs på att skruva brodd. Aldrig har det varit så lätt! Jag begriper inte vad som hände, Tjoff sa det bara så satt alla broddar på plats. Plättlätt nummer 12 på en skala ett till tio! Tilläggas skall dock att vi inte ens hade någon gängtapp, utan stog och pillade med en söm! Lovley när allt går så bra.

Fick mig en jävla kyss av hennes elstaket också, inte lite ström i den trån inte!

Dessutom, är jag kanonglad för att Calle kom till final. Tror han väcker någon slags moderskänsla i mig, därför jag gillar honom. Men trotts min modersinstinkt kan jag erkänna att både tove och erik är mycket bättre.

Imorgon ska jag ut med min Chappodump. Han är bäst. Så har jag gosat föl idag också. Myspys!

Besöket hos bästa Victoria blev som väntat fantstiskt. Dock får hon klämma ut ungen snart innan jag blir helt bäbisjuk.

Nu ska jag sussa sött. Godnatt!

Min bästaste! (lägg märke till dom fula röda senskydden!)


Freeedag

nu sitter jag och ska skriva på mitt stressarbete igen. Det går sådär. Jag har skrivit noll rader och det ska bli klart idag är det tänkt. Bra Jobbat Amanda!

Igår missade jag mammas pojkar :( KATASTROF! Jag var i stallet, där Amadna har sagt att jag inte får vara så mycket.

Chappobappodoo fick sitt skavskydd. Så nu hoppas jag att han inte får nått mera skav. Köpte strl FULL, det var på gränsen att han kunde ha det, trodde inte han var så jävla stor, men tydligen så! Gör inte mig så mkt att han är stor. Bara ännu mer Chappo att tycka om <3

Idag ska jag åka och hälsa på bästa Victoria! Det ska bli kanonkul. Sex av fem toasters! På en skala ett till tio så är det 12.

Nu ska jag Stressa vidare med min stresshantering ;) HAHA va rolig jag var nu!

men fy katten...

... Vad kallt det är. Jag vill bara lägga mig under täcket och inte vakna förens i april :(

Just nu känns det som jag har 500 måsten. Jag MÅSTE laga mat, jag MÅSTE äta mat, jag MÅSTE åka till Chappobappo jag MÅSTE åka o hämta mamma (vilket iofs är bra, för jag längtar efter henne:) ). Men sen ska jag bara kolla bonde och sova :)
Imorgon har jag bil till skolan också. Fett nice!

Nu ska jag nog gå och laga mig lite mat. Sen ska jag ta hand om min Chappodump! (som faktiskt hoppade över staketet häromdagen för att han ville jaga blomman som var lös. Tilläggas skall dock att det är "hingsttråd" på staketet (tyå en isolator med långt skaft som sitter ca 15 cm över den översta tråden). Staketet är alltså ca 15 cm högre än ett normalhögt staket. Bra jobbat Chappo! ny karriär sóm hoppare kanske?


nej, sätt fart Amanda!

men fy katten...

... Vad kallt det är. Jag vill bara lägga mig under täcket och inte vakna förens i april :(

Just nu känns det som jag har 500 måsten. Jag MÅSTE laga mat, jag MÅSTE äta mat, jag MÅSTE åka till Chappobappo jag MÅSTE åka o hämta mamma (vilket iofs är bra, för jag längtar efter henne:) ). Men sen ska jag bara kolla bonde och sova :)
Imorgon har jag bil till skolan också. Fett nice!

Nu ska jag nog gå och laga mig lite mat. Sen ska jag ta hand om min Chappodump! (som faktiskt hoppade över staketet häromdagen för att han ville jaga blomman som var lös. Tilläggas skall dock att det är "hingsttråd" på staketet (tyå en isolator med långt skaft som sitter ca 15 cm över den översta tråden). Staketet är alltså ca 15 cm högre än ett normalhögt staket. Bra jobbat Chappo! ny karriär sóm hoppare kanske?


nej, sätt fart Amanda!

jaharu.

Nu sitter jag i skolan och borde verkligen börja på mitt arbete om stresshantering. MEN som de brukar vara så har jag rättså svårt att komma igång. SUPRICE!

Igår skulle jag julpynta lite i stallet. Tänkte att hästarna måste ju också få lite fint.
Så jag tog med mig mitt pynt, först traskade jag ut i skogen och skulle hämta granris. För det första var jag så jävla rädd, så jag skakade när jag traskade omkring där i mörkret, jag tänkte hela tiden på dedär läskiga trollet i bredbandsreklamen, ´fy sjutton vad jag hade kissat på mig om ett sånt troll hoppat fram bakom en gran (nu vet jag ju att troll inte finns, men bara tanken fick mig att bli rädd) och för det andra, så stacks granarna så in i helvete. Jag har rivsår på händerna idag :(

Sen när jag väl började på kransen så insåg jag att det inte är så lätt som jag trodde... :( Det ser ut som om att något av Mammas dagisbarn har gjort den. Ska bli spännande att se Alfs reaktion idag! Mest tippat är att han kommer skratta åt mig. Hästarna undrade varför jag lekte med maten. Chappo fick granriset som blev över, vet dock inte om han förstod att man kunde äta det.

Det är så himla tråkigt att de är så mörkt ute på kvällarna :( Har lite dåligt samvete för Chappo men jag vet att han skulle kissa på sig om jag tvingade ut honom i mörkret. Om det regnar mer så kommer slingan snart att svämma över, och då kommer jag inte kunna rida honom alls. Galant. Not. I vilket fall känns det lite otäckt att rida på slingan när vattnet är så nära (ån är ju så ström också) Eftersom jag vet att Chappo skulle vara mycket framgångsrik i grenen "längdkast med ryttare" så skulle de inte förvåna mig om det en dag säger PLUMS och så ligger jag där och plaskar. Är sjukt sugen på att sätta vagn bakom honom också, men får prova att tolka först i vinter och se hur han reagerar. Enligt uppgift ska han ju vara snällare att köra än att rida, men det får väl bli ett projekt till våren.


AMANDAAAAAA!! var är du?!

nu ska jag försöka börja skriva tänkte jag.

herrå

RSS 2.0