Nyheter

kollar på filmen som går på fyran nu. Kommer inte ihåg vad den heter. Men den var ganska rolig. En mamma som försöker hjälpa sin dotter att hitta the big love. Hoppas min mamma aldrig försöker med det. Nu är det i alla fall nyheter, så jag gick därifrån. Annars är risken stor att jag somnar. Tänker att jag bara ska blunda lite. Och sen är det kört.

Har inte gjort så mkt idag. Städat lite och ridit Chappo. Har inte lyckats plugga nånting ikväll heller. Antar att jag kommer sitta och panikplugga i morgon kväll och slita mitt hår av ilska för att jag inte gjort det tidigare. Men sånt är livet. I värsta fall får jag väl bara göra om skiten. Även om de skulle va surt.

Mitt nya bankkort kom igår, det blev jättefint! Hoppas bara att de funkar nu då.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det händer inte så mkt i mitt liv just nu. Eller rättare sagt händer de så pass mkt att jag inte riktigt vet vad som är viktigt och bara onödigt vetande, antar att informationen om bankkortet är ganska onödigt. Jag får jobba på den biten.

Ett litet glädjeämne är att Chappo gick kanon idag, verkligen superbra. Jag har inte låtit honom gå 100% på länge för jag litar inte på honom för fem öre. Rätt som de är så kastar han sig åt sidan och då ligger man där på backen, om man så har ridit i hela sitt liv eller ej. Inte för att jag är rädd för att trilla av eller nått, de har jag ju gjort några gånger så jag vet hur det känns, men vill inte att han ska få för sig att springa ut på vägen eller nått. Vilket han mycket väl skulle kunna få för sig, den token. Skönt iaf att han skötte sig idag, hade inte orkat bråka med honom idag.

I kväll har jag bara varit hemma. Mamma lagade stuvade makaroner och korv. Det var supergott! Jag skulle verkligen kunna leva på bara makaroner. Älskar´t. Makaroner kan man ha till allting! Man kan ha makaroner och ostsås (även om min ostsås aldrig blir lika bra som Malenas), man kan göra carbonara (eller som jag, köper pulver och blandar ut med vatten ;) ) Eller så kan man ha grillkorv (Nationalrätt alá Victoria Jonsson) Man kan ha köttbullar till, kanske ingen personlig favorit men får jag bara Makaroner är jag nöjd :) Fast pulvermos och fiskpinnar är också gott!

Igår låg jag och kollade på Tusenbröder. Det gillar jag. Att Ola Rapacé sen är sveriges kanske sexigaste karl är ju inte direkt nått minus för den serien. Stör mig lite på att jag har tappat bort sista skivan! vill ju se hur slutet blir! kommer inte ihåg det!

Jag har föresten feber igen. Inte okej. Pallar inte att vara mera sjuk. Räcker med att jag har varit borta från skolan så mkt pga körkortet. Behöver liksom inte mera frånvaro så jag får väl kämpa på.

Commander Crowe vann gulddivisionen idag, jag som hade hoppats på Garland Kronos.

Nu börjar filmen!

Fredag.

Idag var Chappos ex-matte Jenny och ex-husse Bosse och hälsade på. Dom tyckte Chappo hade blivit jättefin och sa att han inte kunde ha fått det bättre :) Och sånt blir jag glad av att höra! :D Sen får jag ju höra historier om vad Chappo gjort på banan och i träning och sånt. På de jag fått höra verkar han ha vart lika stor skojare då som nu. Sen berättade Bosse att både Stig H Johansson och Örjan Kihlström hade tyckt att Chappo var en mkt bra häst! Visserligen har ju inte jag så mkt nytta av de nu, ca 15 år senare men jag tycker i alla fall att de är roligt! :)

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Lyckades att somna 15 minuter framför tvn. Inte mycket att hänga i julgranen.

Nu ska jag nog äta nånting. är lite hungrig.

Hejsvejs.

sen som vanligt.

jaha, uppe försent som vanligt. Så nu är det brottom.


Inga kan ta fel på varandra som vi

Jag blir fan inte klok.

Har jag en skylt på min rygg där de står att de är helt fritt fram att behandla mig hur som helst eller!? Iså fall kan väl någon säga till så jag kan ta bort den. Nu går fan skam på torra land!

O övrigt har dagen varit bra. Jag åt lunch med Therese, det var verkligen 350 år sedan vi sågs senast så det var trevligt! Måste göras om snart.
Sen gick jag och la mig på mormor och morfars soffa och kollade på film. Filmen var så bra så jag blev nästan tvungen att se den en gång till Arn-riket vid vägens slut var det iaf.

Och nu, typ sitter jag här och funderar på att låna ut mig till nån som kan öva prickskytte på mig. Tror nämligen att det skulle kännas bra mycket bättre än vad allt gör just nu. Det värsta är att jag veeet att de är höstens fel att det blir såhär. Jag måste rycka upp mig. MÅÅÅÅSTE!

btw. på måndag ska jag skriva upp. Känns inte bra. Fast slipper jag bara frågor om tjänstevikter och kolmonoxidister och sån skit. Va fan ska man kunna de för egentligen. Räcker de inte med att veta att man inte får dra en stor jävla lekstuga med en liten golf på ett B-körkort?! nähädå, man ska minsann kunna alla siffror och skit och nån tjänstevikt som inte får överstiga nån totalvikt och parkeringsbromsar som finns på släp över 400kg med inte på dom under. Sen är det nått annat jävla släp som har nån färdbroms som jag inte ens törs mig på att försöka förstå hur den fungerar. Och vilka släp man får dra dom med vilken bil och på vilket körkort vet jag fan inte. Det är kaos i mina hjärna nu. Om jag överlever dehär uppskrivningen o uppkörningen så ska jag fira - var så säker.

Så. Nu ska jag krypa ner under en filt tillsammans med en chokladkaka och tycka lite mer synd om mig själv.

Ha en jävla bra tisdag.


Farmville

Malena ringde nyss, hon frågade vad jag gjorde, jag svarade att jag satt vid datorn. Då utbryter hon i nästintill vild hysteri att jag måste skörda hennes morötter, i en kort sekund så hinner jag tänka att Malena bor i lägenhet, hon har inget morotsland. Sen hinner jag fundera på om man kan odla morötter i oktober. Sen gick det upp för mig, man kan odla morötter året runt - på farmville.

Jag har verkligen inte hajjat grejen med farmville, en gång, försökte jag i min förvirring adoptera ett litet stackars får som hade kommit bort. Det får jag sota för nu. Nästan varje dag får jag små medelanden om att "Sture Nilsson helped out in your farm". Det är inte utan att jag får lite dåligt samvete, jag menar de stackars borttappade fåret jag råkade adoptera har de nog inte så mkt bättre hos mig än vad han hade ensam ute i cybervärlden. jag får adoptera bort det igen, om jag förstår hur man gör. Malena får hjälpa mig med det.

Dagen har i alla fall varit bra, efter skolan åkte jag och mamma till banken för att mamma skulle skälla lite på dom. (Jag har ju fått betala för tre nya kort i år, och inget av dom har funkat) så nu tyckte mamma att jag skulle slippa betala för de fjärde - och tack vara henne så slapp jag de också! DESSUTOM så uppgraderade dom mig till VISA. Så nu ska de fungera (hade maestro förut, dom funkar tydligen inte överallt). DESSUTOM fick jag välja mitt eget kortmotiv. Skaplig beslutsångest hade jag. Blev tillslut en bild på Chappoooo <3. (nördigt jag veeeet, men på vad annars? en maskros?)

Saknar lille gossen, men jag orkar fan inte åka dit idag, har fått mera feber och nyser stup i kvarten. Jag får bry mig extra mycket om honom i morgon. Egentligen skulle han ju behöva skrittas i alla fall i om att han gick rätt hårt igår, men känner jag honom rätt så har han röjt bort den träningsvärken i hagen idag. Alf säger att han springer o kvastar som en unghäst på dagarna. Kan jag mycket väl tänka mig att han gör också.

EN TILL upptäckt jag har gjort idag - Jag blir aldrig klok på mig själv.

Nu ska jag nog sova nån timma sådär. Sen är det mammas pojkar! Det är så dåligt så de får inte missas!

Höj!


Att de ska vara så svårt!

Det tog mig EXAKT 20 minuter att logga in på bloggen, varför? jo, först har jag ju lyckats glömma bort lösenordet, så jag får skaffa ett nytt, bara de tar ju 200 år. Sen är sidan så bedrövligt seeeeeg. Men ja, nu är jag här i alla fall.

Idag har de inte hänt så värst mkt, jag vaknade redan kl 8, gjorde ett tappert försök att somna om men misslyckades brutalt. Sen yrade jag runt här hemma och fick inte så mkt gjort (har bla en läxa som ska vara klar tills i morgon - och jag har tappat bort bokhelvete!)

Åkte till stallet vid tre typ och försökte få lite vettigt gjort där istället, de gick inte heller så bra. Tog en liten ridtur istället, men den blev inte så jävla liten för just idag tänkte Chappo vara den åsna han ser ut som och skulle absolut stå mer på bakbenen än på alla fyra benen, när en häst på typ 500 kg och närmare 170 cm i manken ställer sig rätt upp på bakbenen så är det bara att se glad ut och hoppas på det bästa. Idag var tyngdlagen på min sida och jag slapp smaka på underlaget (som för övrigt var ganska lerigt). Men både hästen o jag var sjöblöta efteråt, tänk att han aldrig ger upp. Bra gosig var han efteråt i alla fall.

Tänkte pallra mig iväg till skolan i morgon, blir galen av att bara gå hemma och när jag ändå inte kan sova på mornarna så kan jag lika gärna gå iväg. Saknar ju folket i skolan :)

Nu ska jag nog sova!

Godnatt!

börja om från början, börja om på nytt.

Har lyckats tappa bort lösenordet till den gammla bloggen, så nu får jag börja om på nytt! Kanske lika bra de!

Idag är jag i alla fall hemma och är sjuk, inte så lite sjuk heller. I går hade jag 40graders feber. Somnade kl 18 på soffan. Något lite piggare idag, även om de inte är mkt. Jag ska snart åka till stallet och ta hand om min lilla häst, han måste ju ha sin omvårdnad och så även fast jag är sjukt.

Nä nu ska jag gå och leta på en alvedon.

Tjoflöjt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0