0+0=0

Jag har ABSOLUT noll adventstämmning.

Nu fick jag ett sms från Malena att hon är i guldsmedshyttan. Hon Ska hämta mig. Mamma har röda faran till jobbet. Röda Faran har ingen bromsservo kvar. Jag blir orolig när röda faran inte mår bra.

Min bruna fara gick kanonbra igår! Chappodappodooo.'
KARIN! Jag kommer sakna dig! <3 hälsa USA från mig.

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv. Det kan va så förfärligt, de kan va så bra.

Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd, det kanske var pundigt, det kanske var bra.

Jag har ganska nyss kört in mamma till stan, hon skulle till örebro med mormor och morfar. Och eftersom jag ska ut på andra äventyr i eftermiddag så stannade jag hemma :)

Jag verkligen ÄLSKAR att min FAVORITCalle fick stanna kvar i IDOL, visserligen kommer han ryka så det smäller om det nästa vecka, men ändå!

Nyss så försökte jag ringa till Victoria o bebis, men ingen av dom svarade (inte så konstigt kanske eftersom bebis fortfarande ligger kvar i magen) Fast o andra sidan kanske de är just därför hon inte svarar? Bebis kanske är påväg ut? :D Nej, bara spekulationer. Jag måste i vilket fall åka dit snart, har nämligen en stor godispåse liggandes i handsfacket som jag köpt BARA till henne. Och det vore ju synd om det blev gammalt, inte sant ? :)

Nu ska jag åka iväg och rida på min Chappobappobus. Måste verkligen försöka hålla igång honom, vill inte att han ska se ut som ett trästaket! Det klär honom inte så att säga. Tror att det är lite torrare på slingan nu så de går att rida lite. Tror till och med att jag ska slå på stort och klä mig i ridbyxor. Fast de är bra mycket bekvämare att rida i mysbyxor.

hejdååå


jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick, om du var påväg hit, eller här ifrån.

Att tanka en bil.

Idag! Så skulle jag tanka på Statoil, eftersom rödafaran var lite törstig! Jag har tankat massvis med gånger, på JET, med mammas JET kort. Helt jättelätt är det. Man sticker in kortet, slår koden, stoppar i pumpen och sen är de klart! MEN, inte på Statoil inte. Jag vart tvungen att tanka där eftersom min plånbok ändast innehöll kontanter. Därmed åker jag fram till pumpen, öppnar tanklocket ska precis till och stoppa in tankslangen i hålet, när jag ser en KNAPP, där de står "Du gör personalen uppmärksam på din tankning genom att trycka på knappen". Okej, tänkte jag och tryckte på knappen, då ser jag en tre TILL knappar, en för 95, en för 98 och en av okänt innehåll.

Vid detta tillfälle får jag lite panik, hur ska jag kunna veta vad Röda faran helst vill dricka? På JET kan man inte välja, och om det nu mot all förmodan är så att man KAN välja på JET, så har det gått mig helt förbi. I Vilket fall frågar jag första bästa människa, en farbror, vad han trodde om vad min bil ville dricka för något. Han gissade på 95, men var inte säker. Han sa åt mig att gå in i butiken och fråga, för dom visste säkert.

Jag traskar in i butiken, Frågar personalen (en medelålders man med sinne för "humor". Följande scen utspelar sig:

Jag; Jo, jag undrar vilken siffra jag ska tanka min bil med?
Han; Det beror på vad du har för bil det.
Jag; En opel!
Han; Vad är det mer än en Opel då?
Jag; äh... Den är röd?
Han; Ja då ska du ju såklart trycka på den röda knappen för röd bensin!
Jag; ääh... jag såg ingen röd knapp.
Han; (skrattar) Det finns ingen röd knapp, jag bara skojar med dig. Tanka 95 du så ska du se att det blir bra.
Jag; äh, okej. Tack.

Sen när jag tankat klart. går in och ska betala. Utspelar sig följande:

Han; vilken pump?
Jag; tre.
Han; men, nu har du ju tankat diesel!
Jag; VAAAH??!!
Han; det här var inget bra hörredu!
Jag ; *gråtfärdig*
Han; Jag bara skojar! Du har tankat precis rätt! Du har inte haft körkort så länge va?
Jag; Jag tyckte inte dedär var så roligt. JAg har haft det i två veckor.
Han; haha nått kul måste jag väl få ha som står här hela dagarna och är trevlig.
Jag; jo de förståss.
Han; kör försiktigt.

Jag ska aldrig mer tanka på Statoil. Jag ska aldirg mer gå in på Statoil. Jag kände mig verkligen blond. Men, nu vet jag att Röda Faran vill dricka 95. Och att jag ska skaffa ett JET kort.

På vägen hem höll jag dessutom på att köra på en ko. Man kör inte på kor, man kör på älgar och rådjur i skogen, men inte KOR!

nu ska jag kolla Idol och vakta soffan med Mammsen! Hejsvej


suck!

Jag satt nyss här och talade om för mamma hur otroligt trasig och gammal min dator var, och hur otroligt mycket finare hennes arbetsrum skulle vara om denhär stora klumpen inte stog där, och hur otroligt skönt det skulle vara för henne om hon bara kunde stänga in mig och en laptop på mitt rum och sen vara av med oss. Jag tror inte riktigt hon gick på det där. Upptäckte i vilket fall att hon hade somnat nånstans mitt i. Man blir ju så trött av svinsprutan. VIIIIILKET betyder att om hon är hemma från jobbet i morgon och har minisvinis så har jag röda faran för mig själv heeeeela dagen! Tyvärr upptäckte jag påväg till stallet att röda faran snart blir törstig, så den biten vet jag inte hur jag ska lösa än...

Chappobappobus var sötare än någonsin idag. Han var också lerigare än någonsin, antagligen därför han var så tillgiven - han ville vara säker på att jag skulle borsta bort det. Vilket jag förståss gjorde också, snäll och beskedlig som jag är, har dock tuggat grus sedan dess. Men jag tycker om han i massor ändå <3

Nån jag också tycker om i massor är Victooooria och hennes beeeebis, som jag tycker kan titta ut snart! Jag har tittat på bebiskläder i flera veckor nu, så nu vill jag köpa nått snart! Men de kan jag ju inte göra förens de lilla livet behagar titta ut. Föresten så kom jag på nu att jag skulle köpa en krusbärsplanta, men jag vet inte om dom säljs i november? jag får undersöka saken helt enkelt.

Just nu såhär på kvällen känns allt lite bättre. Hoppas på att få träffa Amandaaaa och sofie i skolan i morgon!

Föresten så har jag tappat bort min mobil också! Jag har iiiingen aning om var jag kan ha lagt den.

 

avslutar med en bild på den bästa och galnaste av alla <3 Men de är nog meningen. Man ska vara lite galen för att fånga mitt hjärta.


tralalalaa..

Jag gillar inte riktigt läget idag. Känns inte optimalt på nått sätt.

Positivt är dock att lilla mami <3 får ta sprutan trotts allt (fick ju inte de tidigare eftersom hon är allergisk mot ägg, men nu så får hon tydligen det i alla fall!) Det gjorde mig kanonglad. Hade hon fått svinis hade hon dött eftersom hon har typ alla riskgrupper man kan ha och jag vill inte hon ska dö ju!

Chappobappobus ser ut som ett trästaket, upptäckte jag igår. Det är lite svårt att hålla igång honom när det är sju meter lera överallt. Men idag blåser det så jag hoppas att det torkar upp lite nu innan de fryser på.

Jag vill att mamma ska komma hem med the red danger (biiiilen)... Jag hade nämligen planerat att åka till stallet medans de är så ljust att jag kan se hästkraken. Men, de ser inte så ut nu.

JAg var på takida i lördags. lika bra som alltid.

Tittar på liverapporteringen av Svanstedt-rättegången. Jag tycker faktiskt att de känns lite som om han är oskyldig. Precis som han själv säger skulle inte jag vilja sitta en halvmeter bakom en häst som blivit utsatt för grisfösare. Och sen har jag ju lite svårt att förstå hur man kan känna igen en grisfösare på 300m om man aldrig ens har sett en?!

Nu ska jag fortsätta äta min filmjölk!

Jag känner han som äter hjärtan till sin kvällsmat.

Fan vad jag älskar mitt körkort. Jag älskar min röda fara. Jag älskar att Reza åkte ur idol i fredags, jag älskar takidakonserten i lördags. jag älskar humorn hos 4 st fulla 30+ i en bil påväg till örebro. jag älskar Victorias fina kommentar i förra bloggen. Snart kommer jag och hälsar på er <3. Jag älskar att jag har Amanda och Sofie i skolan, ni är bäst!. Jag älskar min Chappobus, han är för härlig. Jag älskar att våren kommer efter vintern. Jag älskar att jag har världens bästa Mamma (du är bäst mamma!)


.

JAG ORKAR INTE MER NU!

låt mig bara vara :(


fredag.

usch vilken jobbig fredag. inte okej

SOFIIIIE VAR ÄR DU?!?!?!?

skittisdag.

jahapp. Idag har jag haft körkort i en vecka. JÌPPIIIIE.

Jag tänker åka hem efter lunch. Röda Faran har fått tillbaka sina bromsar så den står och väntar på mig därnere. ska äta lite mat o sen brumma hemmåt tänkte jag.!

Chappo var världens duktigaste igår, han var inte rädd för bilarna eller nåntig. LYCKA.


Tjoflöjt!

tråkig måndag part III

Nu så är jag hemma. Väntar på att mamma ska komma hem och mätta min hungriga mage. Jag hade kunnat laga mat själv, men det fanns ingenting och laga, och även om mina skills i köket blivit bättre på senare tid så är jag inte så jäkla haj så jag kan laga mat på ingenting. Har ätit en knäckemacka, men de ekar fortfarande i magen så nu får hon komma snart.

Jag är fan sjuk :( Orkar inte vara de igen! Känns ovärt att missa mer i skolan. Om de är så att Röda Faran kan bromsa igen så ska jag fråga Mamma om jag inte kan få låna den i morgon till skolan, så jag kan åka hem om det blir jobbigt... Det känns som att jag har bankat huvudet mot en stenvägg.

Jag blir galen! Jag får inte tag på några benreflexer till Chappo :( Tänkte ut och gå lite med honom idag eftersom de är leråker på slingan, men jag vill inte gå om han inte har några reflexer på sig, kommer han lös så hjälper de ju inte att jag har reflexer.. han måste också ha liksom. Han är min bästa <3

Världens bästa Amanda och supersötasockersofie och jag gjorde ett friskis och svettis program idag på idrotten. Jag tror de kommer bli överlägset.

Nu ska jag gå o muttra lite på mamma som aldirg kommer hem :( Kan ju va så att jag har hunnit svälta ihjäl innan hon kommer.

PUUUSSSSS

tråkmåndag part II

jaharu! Har inte kommit så jävla mkt längre än när jag skrev sist. Det suger verkligen. Jag längtar efter röda faran. Om han hade varit här så hade vi kunnat tuffa hemmåt. Mår inget vidare, håller på att bli sjukdom. En sak har jag i alla fall lärt mig under denhär knappa veckan jag har haft körkort. Aldrig mer delad vårdnad om en bil. Jag vill ju ha röda faran för mig själv ju! Bara min röda fara.

Youtube funkar inte heller :( Jag som ville lyssna på musik!

Nu vänar Amanda på min blogg, så jag får väl avsluta nuuu!

PUSS PÅ DIG AMANDAAAAAAAA

tråkmåndag.

måndag igen! Wiho. not.

Sitter o sliter med snabbmatshelvete. Inte min kopp thé. Gerry ritade nyss två söta gubbar på tavlan, han kan rita den killen. Brevid mig sitter bäst-Amanda och bakom mig sitter supersöta sockerSofie! <3 hjärta på dom!


Hejhopp

-

As the snow flies
On a cold and gray Chicago mornin'
A poor little baby child is born
In the ghetto
And his mama cries
'cause if there's one thing that she don't need
it's another hungry mouth to feed
In the ghetto

People, don't you understand
the child needs a helping hand
or he'll grow to be an angry young man some day
Take a look at you and me,
are we too blind to see,
do we simply turn our heads
and look the other way

Well the world turns
and a hungry little boy with a runny nose
plays in the street as the cold wind blows
In the ghetto

And his hunger burns
so he starts to roam the streets at night
and he learns how to steal
and he learns how to fight
In the ghetto

Then one night in desperation
a young man breaks away
He buys a gun, steals a car,
tries to run, but he don't get far
And his mama cries

As a crowd gathers 'round an angry young man
face down on the street with a gun in his hand
In the ghetto

As her young man dies,
on a cold and gray Chicago mornin',
another little baby child is born
In the ghetto


skoooola

nu sitter jag i skolan och sliter med min snabbmatsdiet, jag ska dessutsom argumentera positivt. Knäppt. Amanda hittade nått om nån subbe som gått ner jättemycket i vikt av at bara äta hamburgare från max. Kanske nått att prova?


jag är otaggad som faaaan.

Håll i hatten...

JÄÄÄÄVLAR.
I morgon vid denhär tiden kan jag sitta och åka runt i en röd liten opel.
I morgon vid denhär tiden kan jag åka runt på sveriges vägar helt lagligt.
I morgon vid denhär tiden kan jag vara världens lyckligaste.

Man vet liksom aldrig.

I morgon vid denhär tiden så kan jag ligga på soffan och gråta.

Det vet man heller liksom aldrig.

Jag har tänkt på dethär med prov. Innan uppskrivningen hade jag inte skrivit prov sedan 2007. Sedan gymnasiet. Helt sjukt länge sedan. På den tiden (oj vad jag lät gammal nu) så var provskrivning en vardagsgrej. Kuggade man så kuggade man. No big deal liksom. Bara o göra om. Jag var inte en av dom som var nervös inför prov, jag var inte en av dom som satt kvar in i sista sekunden heller. Jag är ganska säker på att lärarna som höll i omprovstillfällena på lindeskolan kunde mitt namn och personnummer nästintill utantill.

Så inför uppskrivningen så satt jag och intalade mig själv att de var precis samma sak som på gymnasiet, (förutom att jag faktiskt läst på denna gång) kuggar jag så kuggar jag och då får jag göra om. Sen när jag började tänka på nervositeten - så insåg jag att de är inte alls samma jävla sak! Om jag kuggar på ett hitstoriaprov på gymnasiet, rör de mig inte ryggen! Jag får göra om de och om jag har tur blir jag godkänd. Annars går de till historien. MEN kuggar jag INTE på ett körprov! Så är de ju faktiskt en livförändring.

Det tycker jag är en jävla skillnad.ÖNSKA MIG LYCKA TILL!!!


måndag (nu får jag ge mig!)

nu sitter jag i skolan och ska hitta på massa positiva argument om snabbmat. gött.
Amanda sitter brevid mig och bloggar, hon skriver så fingrarna glöder - jag ligger i underläge känner jag. Titta in i hennes blogg och ställ lite frågor i hennes frågestund vettja! http://www.fisgris.blogg.se

nu ska jag komma på lite fler bra argument mot snabbmat. så hejhopp på er

söndag.

åter igen en väldigt givande kommentar.

Idag vet jag inte hur jag ska få dagen att gå ihop. Jag har massvis med saker jag VILL göra och massvis med saker jag MÅSTE göra. Mitt dygn borde ha flera timmar.

Först o främst har jag i alla fall tänkt att jag ska ta mig en promenad!

hejhopp

Lördag.

Jag har sånna fantasifulla rubriker nuförtiden känner jag. Men de är i alla fall lördag, om någon missat det.

Idag har jag haft en riktigt slapp-dag. Det mest ansträngade jag har gjort är väl typ att åka till stallet. Inte så värst jobbigt dag alltså.

Har fått lite reaktioner på bloggen, endel tycker jag ska skriva MER om hästar och andra tycker jag ska skriva MINDRE om hästar. Vet dock inte riktigt vad den då skulle handla om, eftersom hästar är de mitt liv mestadels består av. Men men, får väl försöka variera mig lite.

Chappo vart i alla fall glad när jag kom idag (inbillar jag mig, mer troligt är att han visste att han skulle få mat) mindre glad blev han när han insåg att jag skulle göra rent ett sår som han har. Mesigare häst får man leta efter - Såret i fråga är ett skavsår som han fått av täcket, de sitter på manken och är egentligen bara en liten skråma, men enligt Chappo så gör de sååå ont att man bara måste ställa sig på bakbenen när man tar i det. Ibland blir jag trött på att han ska vara så mesig. Men de är ju lite av hans personlighet också. Eftersom det är typ sjöslag överallt så gav jag ganska snabbt upp tanken på att rida (man sjunker ner till knäskålarna om man går ut på slingan - bara lera) Så jag lät honom springa på volten istället, hans favoritsysselsättning - BIGTIME. Han öser runt så de är ett under att han ens håller sig på benen. Har hjärtat i halsgropen varenda gång. Men han klarar det ju. poppohästen <3

Ikväll ska jag bara vara hemma (som vanligt). Imorgon däremot så ska jag åka till örebro tillsammans med Anette och provrida hennes häst som står hos Niklas Jonsson. Kanonkul. Sex av fem toasters.

Hejhopp


freeeedag.

jahapp, fredag igen. Sitter i skolan och har data. Ganska värdelöst. Om 20 minuter är de rast. Jag är hungrig!

på tiiiiiiiiisdag. Hoppas!

så.

Nu ska jag bege mig.

jag tror´t

Typ igår kväll började jag kunna slappna av. Typ nu börjar jag stressa upp mig igen. Men det kommer gå bra, inbillar jag mig.

Klarade i allafall uppskrivningen i måndags, var så nervös innan så jag trodde jag skulle kissa på mig. Kunde inte riktigt tro att det var sant när jag var klar och de var godkänt, men skam den som ger sig! Nu slipper jag skiten i alla fall. Yay! som Amanda skulle ha sagt!

Nu är jag skitmätt. Mamma hade hela spisen full i kastruller när jag kom hem, och hon är en jävel på att laga mat så att jag inte rullar fram om dagarna istället för att gå är ett rent under!

Det snöar. Jag ska nog ut och gå, man tänker så bra då.

RSS 2.0