nu är det sommar nu är det sol!

eller inte. Och mina bloggar är inte så givande längre. hm..

-

Faller du så faller jag.

Chappo är min allra finaste <3


IGEN.

Du käre värld vad jag är trött. Otippat va? Och som vanligt är jag ute i väldigt inte god tid. (funderade nyss på motsatsen till god tid, otid? ogod tid?) jaja. strunt samma.

Min praktik är typ den bästa. I love it!! Kommer kännas rejält surt att komma tillbaka till skolan sen. Men Det är ju tre och en halv vecka kvar :) weii!

Sen har jag en liten påpekning till fröken Jonsson, som alltid påminner mig om att jag ska blogga :p Att det faktiskt är mycket roligare att blogga när man får lite roliga kommentarer! :) :p

I övrigt så håller jag på att laga mat. (sen som vanligt) Hittade lite pommes i frysen så nu ligger dom i ugnen. Vilken fantasi jag har! NOT!

Hejsvejs!

Måååååndag!

Måndag idag, som om någon missat det. Men ändå.

Jag har vart kanonduktig idag. Först gick jag upp sjukt tidigt och körde Mammsen <3 till jobbet, sen åkte jag till min favoritkilleChappo! Är inne i någon period där jag älskar honom gränslöst! Kan va för att han har gått och blivit snäll igen. Visserligen är han inte dum annars heller, men han har sina egna ider, visst är det bra med egen vilja och lite jävlarannamma, men det får faktiskt finnas gränser. Idag var han så gosig så jag höll inte på att komma därifrån, han tryckte upp mig i ett hörn i boxen och ville jag skulle klia honom på halsen, gosetosehätte <3.

Sen så fick jag för mig att jag var brutalt sugen på pannkaka, så jag drog till affären och handlade ingridienser. Själva tilllagandet gick sådär. Hoppas det går att äta iaf. Nu ska jag snart hoppa in i dushen och göra mig i ordning och sen ta räserfaran in till stan och första dagen på min praktik :) Jag är lite nervös, men det går säkert bra, dom var ju jättetrevliga när jag var där och hälsade på!

Igår var jag och Malena på bio, Snabba Cash såg vi, och jävlar vad bra den var. Spännande så in i bomben, jag bet ner mina naglar så de nästan blödde (eftersom jag inte har bitit på mina naglar på 700 år så kan ni ju tänka er hur spännande det var). Vi hade iaf jättetrevligt jag och MAlena :) Åt på McDonalds innan och så :) Hon mobbade min parkering lite, men jag lär mig väl snart att ställa mig rakt. Antar jag.

Nu måste jag verkligen sätta fart.  Vill ju inte komma försent första dagen!

Hejrå.

VÄNTA! Bonusbild på My Number One (det står faktiskt så på grimman, som jag köpte till Chappelina när jag  var typ 13 år och eftersom Chappos grimma var trasig så fick han ärva sin mors )

Söndag och Solen skiner!!!

Kanondag idag. Verkligen! I like It!

Snart ska jag på bio!


Lööördag och solen skiner inte!

Nu blir jag snart förbannad! Jag vill ha Sooooool!

Tidigare idag hade jag ridlektion för Ida och Tyfon, dom var kanonduktiga! Nu ska jag iväg och rida Chappo så jag hoppas att han är lika duktigt :D

Ikväll ska jag bara vara hemma med min mamma och i morgon ska jag åka på Bio med Malena, vi ska titta på Snabba Cash.. Och dräggla lite över Joel Kinnaman! han är hothothot.
Jag känner mig lite obekväm i denna situation.. hm.

Min Chappodumpotump är bäst <3

freeeedag

Sista fredagen i skolan på ett tag. Går på praktik på måndag! De ska bli kanonkul.

Nu sitter jag och ska leta rätt på nånting på arbetsmiljöverkets hemsida, det går sådär...

Röda Faran gick inte igenom besiktningen igår, nånting som heter stytled är glappt och sen "höger positionsljus" är ur funktion. Så nu måste  vi åka till en bildoktor!

Och justde. Jag har absolut inga planer inför helgen. Känns skumt!

Herrå.

RSS 2.0