Jag upphör aldrig att förvånas.

Högstadiet känns som en tid när man strävade efter att vara vuxen, det jag vet idag, som jag önskar att jag visste då, är att vuxen innebär så mycket mer än att springa runt med häxblandningar i en petflaska, ha nya pojkvänner varje vecka och låtsas som man inte pluggat till provet fast man pluggat som fan bara för att ha alla rätt och verka smart. Detta infattar dock inte mig, då jag fram tills 16 års ålder trodde barn kom med storken (inte riktigt kanske, men ni förstår principen!). Pussade hästmular istället för pojkmular och plugga fanns överhuvud taget inte i mitt ordfråd.

Detta har dock förändras nu på senare år. Tur att tonnåren går över!

MEN till saken. Jag hade jämåriga som håller på likadant idag som dom gjorde då!! Och när jag ser det blir jag fan upprörd. Vi är 19 år, går på de 20:e. Vad är felet? Varför inte bara inse? Är det någon form av åldersnoja att gå och förlova sig varannan vecka med olika killar? Ta bilder på sig själv utan tröja och med "sexiga poser". Gå med stringtrosor uppdragna till armhålorna bara för att det absolut ska synas att de används. Ha försmå linnen så att det ser ut som att tuttarna ska trilla ut.

Jag ser nu när jag skriver det att jag låter som en moraltant, men jag hajjar verkligen inte grejen. Jag gör inte det. Kalla mig då gammaldags, moraltant eller vad fan som helst. Jag försöker ändå göra nått vettigt av mitt liv, jag påstår inte att jag är världens oskyldigaste människa, jag har gjort mina misstag och kommer garanterat att göra fler, jag spottar inte i glaset och bangar inte att hitta på roliga grejor. Jag är långt ifrån mesig. Men även om jag kanske inte har Vovve Villa Volvo så känns de ändå som att jag har växt upp och verkligen försöker göra något av mitt liv.

nä. fy fan vad arg jag blir.


--

NU SKA JAG ÅKA STAAAAAALLET...

hejsan hoppsan

här såg de annorluna ut. Tur att jag är en smart tjej så jag inte klantar till det.


Idag fick jag låna en mössa av min lärare Lotta. En blå. Jag tror inte att jag var så fin i den. Men den var skön så jag gick omkring med den. Sen skulle Lotta läsa saga på Öppen Scen (det betyder typ att alla sitter i aulan och man får gå upp på scen och uppträda) jag fick sitta brevid lotta på en stol i min fina blåa mössa. Och så fick jag hålla i ett konstgjort timotejstrå. Jag var nog inte speciellt pretty... Men ibland måste man få skämma ut sig lite.

Chappotok var tokig idag. Hans snälla period kanske är slut slut slut.


BTW. Det är slut mellan mig och Vintern.


Så fort jag bara andas.

Jag håller på att frysa min rumpa av mig. INTE helt okej.


Jag skuttar nog tillbaka till filten i soffan, känns lockande.

HEEEJDÅ

nya tag

Jag var onormalt trött i morse. (och eftersom jag är galet trött i normala fall så kan man ju tänka sig hur trött jag var i morse). Men, upp kom jag och nu sitter jag i skolan tillsammans med min första kopp kaffe för dagen. Behöver koffein i massor idag för att orka känner jag.

Nu kanske jag låter lite tjatig, men igår gick chappo bättre än nånsin! Han försökte inte vända en gång och höll sig på alla fyra hela tiden. Livet på en pinne!

Nu ska jag gå och hämta mina böcker!

ByBy

---

trött. Tröttare. TRÖTTAST.

 

 

Godnatt. väck mig i april nångång...


tjohejtjohopp

Nu ska jag redovisa om nått slags diskbråck. Som inte är klart. Bra jobbat AManda!


AMANDA HAR HOPPAT

japp, ni läste rätt. Jag som i vanliga fall inte är världens största fan av hoppning, har HOPPAT. Inga låga höjder heller, utan hela 85 cm!!!! på lilla tyfon som bara är c-ponny. är obotligt stolt över mig själv!

Rubrikbrist.

Ja, kom inte på vad jag skulle ha som rubrik. Så det fick bli såhär.

Idag har jag mest legat i sängen. Somnade typ halv 7 i morse, så jag skippade skolan. Lyckades iaf sova tre fyra timmar på dagen... så lite människa är jag i alla fall.

Va ute med Chappo nu på kvällen, han gick som en kanon. Han är för go´den hästen. För tillfället är han också den enda mannen i mitt liv som inte klagar på att jag är för mycket i stallet! Och det är alltid ett plus!


Nu ska jag äta fruktsallad!

-

Jag tänkte blogga. Men sen ångrade jag mig. Det är så det kan gå.

GALET

Jag somnar snart. Måste sluta titta på Logan Hunzburger på kvällarna... Den killen förstör min nattsömn.

Nej, nu är det kaffe som gäller så jag piggnar till lite!


Nuuuu äntligen!

NUUUU är det dags för en blogg. Får en hel del påtryckningar! Men nuså ska jag blogga!

Anledningen till att jag inte bloggar så mycket är att det HÄNDER faktiskt inte så mkt :(
Nu sitter jag i skolan. Håller på och ska skriva om diskbråck - ganska intressant eftersom jag är 110% säker på att det är det som min rygg lider av. Jag är dock inte så jättetaggad på det nu. Är lite trött faktiskt. Måste nog kolla upp detdär. Inte normalt att vara så trött. Jag har säkert en hjärntumör eller nånting. Min vanliga röta!

Igår så var jag ute med Chappobappsing. Det var kanoners. Förutom att han har fått för sig att man i samma ögonblick jag hänger i luften påväg upp på ryggen, är ett alldeles ypperligt ögonblick att rusa iväg i full kareta. Så det hade vi en liten konflikt om men annars så var det myspys. Han är jättegosig nu. Jag väljer att tro att det beror på att han saknar mig om dagarna och att han tycker så mycket om mig. Men innerst inne förstår även jag att det bara är för att han vill ha godis och för att han vill jag ska klia honom. Har redan börjat tappa vinterpälsen, så de kliar nog extra mkt på honom. Känns lite tidigt för ingen annan har börjat tappa, men o andra sidan tycker jag det är bra, för då slipper han se ut som en brunbjörn långt in i juni. Vilket nyss påminde mig om att jag måste köpa honom ett regntäcke. Jäklars.

Idag efter skolan ska jag åka till världens bästa Victoria och hälsa på världens bästa bebis :) Det ska bli kanonmysigt. Gillar verkligen dom kalasmycket <3

I helgen händer inte så mycket. Ska väl mest ligga hemma och kolla klart på Gilmore Girls. Rida ska jag också göra, tänkte försöka hänga på Alf när han ska köra, Chappo gillar det tokmycket. Jag gillar också det tokmycket för då koncentrerar han sig på att springa istället för att bocka!

kanoners.

Jag är kanonhungrig. 7 minuter kvar så får jag äta frukost.


hejhopp

Dynamit Harry!

Jag har ju glömt att skriva om dom tokfina bilderna Angelica tog på Chappo. Dom vart så himla bra! Jag ska nog förstora upp några och sätta på väggen. Det är ju liiiite skillnad mot dom korten jag brukar ta, antingen kommer öronen med, men nosen är avklippt eller så klipper jag av öronen men får med nose. Jag är helt enkelt inte skapt för att hålla i en kamera. och då är det ju tur att det finns andra som är det!

Han är för fin, min tokstolle.

Här gör han något så fint som... äh, jag vet inte! Foto: Angelica


torsdag...?

schysst. Jag vet ju inte ens vad det är för dag. Men jag tror att det är torsdag, jag kom typ fram till det i alla fall.

I övrigt har det varit en ganska så bra torsdag (?) rödafaranhelvete startade som den skulle och Chappo gick som en kanon! Jag gillar när det går fort ;) både i bil och på häst. Dock gillar jag inte riktigt väglaget som råder just nu, då måste man ju köra långtsamt och hålla på.. inte okej.



Ístiden är här!

Man skulle faktiskt kunna tro att de är istid. Allt är is, mitt hår blir is när jag går utanför dörren.  Burr.

Har uppdaterat lite dåligt på sista tiden. Bättring på de hoppas jag!

Idag, så hade jag tänkt mig att såfort bilen tinat fram (jag har faktiskt varit duktig och satt i motorvärmaren!) så ska jag åka till Stallet och hälsa på min lille prins. Känns som att de är liiiiite för kallt för att rida. Men jag får se hur jag gör.


Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Herrå...

RSS 2.0