--

Du frågade mig hur det kändes, och såhär känns det.

"Plötsligt är orden inte längre värda något, allting är borta och glömt. Finns inte mer.
Plötsigt är allt vi gjort inte ens minnen. Minnet är nu fyllt av henne, vad hon en gång sagt och någon gång gjort.
Och det är minnen du värderar högre.

Du förstår inte längre hur ont det kan göra att höra, för ont är precis vad det gör när jag hör att de vi en gång delade, delar du nu med någon annan.

När du inte är med henne, då finns jag. Men jag fyller bara en funktion. Att lyssna på hur underbar hon är och vilka roliga saker hon gör. Hur bra hon är.

Men jag då?

En gång var jag också bra för dig, men det är glömt nu. När du är med henne, är jag bara något som en gång fanns. Något som en gång var bra att ha, men som inte behövs nu. För nu finns ju hon.

Du borde vetat bättre, du om någon, borde ha vetat bättre. Du visste att jag var sårbar. Du borde kunnat hållla igen. Det hade jag kunnat om det hade varit omvända roller.

En gång, var du anledningen till att jag orkade gå upp."

Skrivet av en Amanda i yngre tonnåren. Kommer dock ej ihåg vem det handlar om.

handen på höften som i alla tider och som alltid, vill jag ha dig ;)

jordgubbar måste inhandlas idag känner jag! och glass! Kalasgott!


hej hej sommar...

UNDERBART väder idag! I morgon ska jag nog försöka ta mig till en strand och sola och bada!


Funderar på lösenord till bloggen!

//Amandaaaaaa, som ska döpa sin son till Love.

-

Jag tror att jag vet vad jag vill, för en gångs skull!

jag vet i alla fall vad jag inte villmidsummer!

idag har jag i princip sovit bort dagen. Kom hem vid 8 o sov till 14... bra segt.

Nu ska jag i alla fall åka och motionera Lightningbubben <3 Sen tänkte jag göra mig lite vacker o våldgästa en midsommarfest! (nykter såklart. Plikten kallar ju i morgonbitti)

// Amanda - har umgåtts med svarta och vita damen inatt


onsdag

det gick inte så illa att vara vaken som jag trodde.. men bortåt 3 började det bli lite långtråkigt och vid 4 så gav jag upp!

Gick upp kl 14 idag o sendess har jag hunnit med att äta frukost (fil och hallon! Mumma!) och pratat i telefon med världens bästa Victoria!

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, har ju knapppt träffat människan dom senaste dagarna. Sen så ska jag åka till världens bästa Lightning och rida! körde honom i måndags och han kändes kanonfin! Så idag är det smidighet som står på schemat :)

bonusbild!


Amanda - som ska nattjobba

yeeha!

klockan är nu exakt 02:23. har inte riktigt kommit fram till hur läge jag måste vara vaken, men jag kör väl på så länge de känns okej!

Idag var jag hos bästa Victoria, vi var på stranden o badade o solade! Kanonbra, och helt perfekt uppladdning inför morgonkvällens nattjobb!

Nu ska jag försöka hitta något att sysselsätta mig med!

Amanda - vaken mitt i natten.

måndag

lite besviken på vädret måste jag säga. Jag vill ju ha sol och varm!

Igår var jag och Lightning ute på en promenad i kvällsolen (dom minuter solen inte gömde sig bakom molnen alltså). Lightning gillade det skarpt, han kom på att vass är ganska gott! När jag släppte ut honom i hagen igen så sprang han direkt ner till vassen och fortsatte äta... Han har varit här i två månader snart och inte upttäckt det än! Smart kille.


Idag är det två månader sedan min fina Chappo åkte. känns som två år snarare. Fina pojken min. Trotts att han har förstört så mycket för mig så saknar jag honom enormt. Större personlighet får man nog leta efter.

Själv börjar jag komma igen lite nu (bara en sån sak som att ta ut hästen på promenad hade jag aldrig gjort för två månader sedan! Blir inte hysterisk längre om det händer något, häromdagen gallopperade jag till och med några steg, L tyckte det var askul och la av ett bautabocksprång, efter alla turer med Chappo har jag lärt mig att parera det ganska bra så jag satt kvar :p Känns bra att vara på G igen! Hästar är ju det jag har hållit på med så länge jag kan minnas och en stor del av mitt liv så det skulle kännas bra tomt att bara sluta. Men utan Lightning är det inte alls säkert att jag någonsin satt mig på en häst igen.

Nu ska jag snart gå och laga mig lite mat. Jag ska faktiskt (hör o häpna) på gym idag! Efter det tänkte jag ut o köra med Lihtning, måste ta tag i licensen nu!

Amanda- inte så taggad på gym idag.

lördag - mot söndag

ja, när man som jag, faktiskt får vara uppe efter att bollibompa har slutat så kan man blogga mitt i natten om man vill.

//Amanda - som borde sova!


RSS 2.0