bakfylla

fy fan vad dålig jag var i morse. Var nästan helt säker på att jag skulle behöva gå och hoppa framför ett tåg eller nått. Men det gav sig, tack och lov.

Nu ska jag åka och rida. Chappo har inte gått på två veckor, och jag ska skritta honom i tre-fyra dagar. Kan blir kul men det kan också åka plingplong taxi till sjukan. Sånt man aldrig vet.

Idag älskar jag honom i alla fall gränslöst!!! Galen eller ej.

Mitt hjärta!!Det är ju inte konstigt att han har varit dum när han har haft så ont!!!!

hm..

jag lyckades gå upp sisådär en timma för tidigt. Vilket ger mer tid att tänka. fy fan.

Chappo Speed <3

är det jag som är sovar´n?! Ah, tror´t

Fy vad jag är trött. Helt galet, men i morgon får jag sova lite längre i alla fall.

Imorgon kl 11 kommer en kiropraktor och tittar på Chappo. Jag har skapliga ångesten för det. Även om jag har bestämt mig så känns det lite läskigt att få veta vad det är för fel. Jag kommer gråta som en liten flicka den dag det bär iväg.

Jag kämpar tappert för att inte låta dethär ta bort allt för mycket av min glädje, så jag sysselsätter mig mer än gärna med så mycket annat som möjligt. Igår var vi t ex till Sthlm med skolan. På studiebesök på en daglig verksamhet med konstinriktning. Eftersom jag är typ den minst konstintresserade människan ni kan hitta, så förstod jag inte så mkt av vad dom pratade om, men det var trevligt i alla fall. Sen var vi på nått kulturhus på sergels torg och flummade runt. Det var skönt att komma iväg o kolla på lite annat än kor och bönder.

Idag fick jag jobba lite, det är nått som verkligen får tankarna på annat håll. Och det gillar vi. Är ledig i helgen, tror jag behöver det, fast det blir lite långtråkigt.

Imorgon blir det i alla fall krogen. Har inte varit onykter sedan annandag jul förra året. Så det lär inte krävas mycket för att jag ska komma igång! Malin hämtar mig sen, vilket är lovley för det är skönast att vakna i sin egna säng bakfull o jävllig!

herrå.


Mooget.

Fick ett litet bloggryck såhär på kvällskvisten, egentligen borde jag sova, eftersom jag har en tendens att bli så välsignat trött på morgonen. Men ni vet hur det är, jag ska bara o sen sitter man en timma till.

för att ägna oss åt lite seriös bloggning så har jag idag:

- varit sjukt trött
- Druckit 7 hinkar kaffe
- träffat Denice på bussen (Fy fan vad jag hatar att åka buss föresten, har inte åkt på 300 år men den dag jag har en egen bil ska jag aldrig aldrig mer åka buss!)
- kokat på tok för mkt spagetti
- Tagigt hand om min häst. Som för dagen var världens bästa.
- Svurit X antal gånger över snön!

I övrigt känns det ganska bra just nu, förutom själva hästsituationen, men förhoppningsvis får jag snart veta om det är bu eller bä som gäller. Man fäster sig ju vid dom små liven. Men det är itne kul när han blir dum.
Har fått lite mer jobb också, jobbar redan nu på fredag! I love it!

Skapligt med rysslandsresfeber också. shit, tänk om dom inte släpper ut mig utan sätter mig i fängelse! Jag kommer knappt våga blinka när jag är där!! tänk om man skulle råka göra nått olagligt!

Imorgon är en bra dag. Vi går bara till halv 12, sen styr jag kosan mot Götlunda för lite bebismys. Det gillar jag i massor, jag drömde föresten inatt att jag fick en bebis, en liten flicka som jag döpte till Lady Gaga (skulle aldrig i mitt liv döpa ett barn till det, vet inte nå vad jag fick det ifrån). Jag skulle så gärna vilja ha en egen bebis, men inte skulle jag döpa den till Lady Gaga iaf, dessutom vill jag ha pojkar.

Att man aldrig lär sig! nu har jag blivit hungrig också så nu måste jag äta  en macka!

På återseende! (den mest seriösa blogginlägget på länge!)
Kram!

tjohej

jag gillar att blogga när solen skiner!

Idag har jag varit till ridhuset med Malin och Ida. Sen fick jag TVÅÅÅ bad-hair-day mössor av Malin :) Coolaste mössan jag någon sin sett. två olika modeller var det.

Ikväll är jag privatchaffis åt Pernilla och Patrik. När Pernilla fått i sig lite brukar det kunna bli roligt så det ser jag fram emot!

¨Malin har ringt en hästkiropraktor som ska komma o kolla på Chappo snart, besöket avgör hans framtid, men jag ställer in mig på det värsta. Min pluttebebis :(

Nu ska jag snart åka och hämta ett ulltäcke som jag köpt... 100 kr tyckte jag var billigt och Chappo har inget sånt så då slog jag till.

Hejhopp i solen

sgngngngngngngngnnggnngggg

gggggggggggg

dendär solen duvet...

SOOOOL. I flera dagar!! Helt galet vad glad jag blir när solen skiner!!

Jag har dragigt på mig världens elakartaste förkylningen en människa på två ben någonsin skådat.. Not så najs. Men det är  bara att bryta ihop och komma igen! igår låg jag däckad hela dagen men idag försökte jag leka tapper och gick till skolan, stannade bara till halv två typ. Sen åkte jag hem till min säng.

Jag tror inte att röda faran mår så bra. Det hänger en plåtbit under. jag funderar på om det är allvarligt. Är kind of beroende av min rödaräserfara.

Btw så vann fel låt. All kärlek åt Eric Saade och Peter jöback. Och så gillade jag Jessica Anderssons låt.

Nu luktar det mat, jag är så hungrig. Det känns som att jag inte har ätit på 3 år.

Jag ska jobba i morgon och på onsdag! Det gillar vi, Lovley!!!

nu ska jag utfodra mig själv.

lyssnar...

... på diskmaskinen.

UPPDATERING

tjiho. back in buissnies. Felstavat säkert. Men skitsammasammasamma.

Imorgon får jag (förhoppningsvis) min nya telefon, lovley ska det bli. Och på fredag kanske jag ska åka till Marieberg med victoria och köpa mig en ny dator, det gillar vi.

Jag funderar på hur jag ska lyckas lura av mamma bilen i morgon, jag skulle ju behöva den så jag slipper vänta på att hon kommer hem från jobbet innan jag kan hämta min telefon! Funderar på en muta, eller helt enkelt ett hot. Får se var det slutar ;)

"Du har tagigt mitt hjärta, du har tagigt mitt hjärta med en enda blick."

RSS 2.0